Mana nak cari sistem Web Jualan yang Mudah?

Salam Sejahtera Sahabat,

Ramai yang bertanya, mana nak cari sistem yang boleh menguruskan web jualan yang mudah?

Diinternet sekarang pelabagai sistem yang kita boleh jumpa, tetapi tak menepati kehendak kebanyakkan pengguna atau Internet Markerter di Malaysia.

Ada sistem yang bagus, tetapi terlebih canggih, takut pelanggan tak pandai nak beli atau buat tempahan pulak.

Maka, cari punya cari saya terjumpa satu sistem yang MUDAH!

Nama sistem pun kena dengan kehendak kebanyakkan penguna, nak tau apa nama sistem tu? Minisite Mudah.

Saya dah review, test demo, nampaknya inilah sistem Web Jualan yang Mudah, Cepat dan berkesan!

Klik-klik, isi borang je, siap dah Minisite atau Web Jualan kita. Canggih, Mudah, serius wa cakap lu...

Inilah sistem yang dicari-cari selama ni, akhirnya menjadi kenyataan!

Patutlah selama ni tak jumpa, sebab sistem ni baru diterbitkan pada tahun 2012 ni, tak dilancarkan secara rasmi lagi pun... tetapi dah ramai pengguna menggunakan Sistem Minisite Mudah ni.

Untuk maklumat lanjut, sahabat boleh kunjungi web berkenaan disini:

KLIK SINI

Walaupun masih baru, tak sampai setahun jagungpun lagi sistem ni, tapi ramai yang dah guna, dah rasmikan pun web jualan masing-masing.

So far, nampak respon/testimoni pengguna-pengguna, pelanggan semuanya positif. Otai-otai IM di Malaysia pun dah ramai gunakan rupanya, diam-diam je diorang ni..

Buat duit riban-riban, tak pening kepala nak fikir koding2, design minisite, guna Minisite Mudah ni utk mudahkan uruskan web jualan, tempahan dan pengurusan pelanggan mereka.

Tak ramai lagi yang kongsikan rahsia ni, cari kat forum pun tak banyak lagi yang dok promote Minisite Mudah ni.. diorang nak rahsiakan ke benda baik macam ni? Ntah ler...

So saya kongsikan pada sahabat rahsia yang masih lagi rahsia, orang belum kecoh-kecoh lagi lagi pasal minisite mudah ni, sebelum tokey dia naikkan harga, baik korang dapatkan sekarang...

Tunggu apa lagi? klik sini --> KLIK SINI

Semoga Bermanfaat,

Bagaimana mahu bermula bisnes online?



Saya percaya jika anda belum
lagi memulakan perniagaan internet
sendiri, anda pasti menghadapi
masalah bagaimana untuk memulakannya.

Ok, tips ini ringkas sahaja. Perkara
pertama yang perlu anda fikirkan
sebelum mula ialah mencipta atau
mendapatkan produk sendiri.

Bagaimana dan di manakah produk yang
baik boleh diperolehi?

Ada beberapa cara untuk mendapatkan
produk iaitu:

[1] Beli daripada pemborong dengan harga
murah dan jual di internet

[2] Cipta produk sendiri.

[3] Jual produk orang lain dan dapat komisen

Produk nombor 1 biasanya memerlukan anda
memiliki lesen perniagaan dan modal yang agak tinggi barulah boleh
membeli produk daripada pembekal pada
harga yang murah.

Produk nombor 2 sangat
mudah, contohnya jika anda pandai menjahit
pakaian, ciptalah beberapa design dan
jual di internet pada harga murah. Anda
juga boleh menulis tips dan petua kesihatan,
kewangan, atau apa sahaja dan jadikan
ia sebagai produk ebook anda.

Produk nombor 3 ialah menjadi ejen jualan
atau affiliate.
Sebagai contoh, anda telah mendaftar
sebagai ahli affiliate di laman web
orang lain. Jika anda mempromosikan produk
affiliate anda di blog dan website, anda
akan dibayar untuk setiap jualan yang berjaya
dibuat melalui link affiliate anda.

Ketiga-tiga cara mendapatkan produk
ini boleh membantu anda memulakan
langkah pertama perniagaan internet
anda. Apa yang anda perlu lakukan
sekarang ialah, dapatkan produk anda
untuk dijual di internet!

Semoga tips ini dapat membantu anda
dalam perniagaan internet.

Tips Menjadi Seorang Super Affiliate

Super affiliate adalah posisi idaman bagi affiliate. Ini kerana seorang super affiliate menjana pendapatan lebih tujuh angka setahun. Namun, bukan mudah untuk bergelar super affiliate, berbagai rintangan dari segi mental dan fizikal perlu di atasi.

Rintangan mental adalah jangan terlalu cepat berputus asa, sentiasa sabar dan sentiasa berusaha manakala rintangan fizikal yang paling utama adalah untuk memfokuskan diri pada perniagaan tanpa rasa lesu dan letih.

Kemahiran paling utama yang perlu ada pada seorang affiliate adalah mereka perlu mahir mencari trafik. Tiada trafik maka tiada wang yang akan di hasilkan kerana tiada prospek. Untuk anda mahir mencari trafik, anda perlulah dahulu menuntut ilmu dari mereka yang berpengalaman.

Namun, trafik adalah tidak berguna jika anda tidak tahu bagaimana hendak menggunakannya. Seorang affiliate biasa, mereka akan pilih produk yang banyak pembeli dan mempunyai komisyen yang tinggi. Kemudian, mereka akan melakukan promosi dan mengharapkan ramai orang akan klik mereka dan seterusnya membeli produk melalui link mereka.

Satu nasihat untuk anda, jangan jadi affiliate biasa. Jadilah super affiliate. Super affiliate tidak akan menunggu komisyen datang secara rawak, super affiliate mencari pembeli. Mereka tahu bagaimana hendak mencari orang untuk membeli produk affiliate mereka. Itulah bezanya seorang super affiliate dan affiliate biasa.

Untuk membantu anda menjadi seorang super affiliate, saya senaraikan lima teknik yang seorang super affiliate perlu ada
1. Super affiliate adalah posisi idaman bagi affiliate. Ini kerana seorang super affiliate menjana pendapatan lebih tujuh angka setahun. Namun, bukan mudah untuk bergelar super affiliate, berbagai rintangan dari segi mental dan fizikal perlu di atasi.

Rintangan mental adalah jangan terlalu cepat berputus asa, sentiasa sabar dan sentiasa berusaha manakala rintangan fizikal yang paling utama adalah untuk memfokuskan diri pada perniagaan tanpa rasa lesu dan letih.

Kemahiran paling utama yang perlu ada pada seorang affiliate adalah mereka perlu mahir mencari trafik. Tiada trafik maka tiada wang yang akan di hasilkan kerana tiada prospek. Untuk anda mahir mencari trafik, anda perlulah dahulu menuntut ilmu dari mereka yang berpengalaman.

Namun, trafik adalah tidak berguna jika anda tidak tahu bagaimana hendak menggunakannya. Seorang affiliate biasa, mereka akan pilih produk yang banyak pembeli dan mempunyai komisyen yang tinggi. Kemudian, mereka akan melakukan promosi dan mengharapkan ramai orang akan klik mereka dan seterusnya membeli produk melalui link mereka.

Satu nasihat untuk anda, jangan jadi affiliate biasa. Jadilah super affiliate. Super affiliate tidak akan menunggu komisyen datang secara rawak, super affiliate mencari pembeli. Mereka tahu bagaimana hendak mencari orang untuk membeli produk affiliate mereka. Itulah bezanya seorang super affiliate dan affiliate biasa.

Untuk membantu anda menjadi seorang super affiliate, saya senaraikan lima teknik yang seorang super affiliate perlu ada
1. Tahu mencari niche yang profitable
2. Menjadi seseorang yang pandai menyelesaikan masalah
3. Belajar mengenal pesaing
4. Beri apa yang orang mahu
5. Pandai menulis review yang menguntungkan