Mana nak cari sistem Web Jualan yang Mudah?

Salam Sejahtera Sahabat,

Ramai yang bertanya, mana nak cari sistem yang boleh menguruskan web jualan yang mudah?

Diinternet sekarang pelabagai sistem yang kita boleh jumpa, tetapi tak menepati kehendak kebanyakkan pengguna atau Internet Markerter di Malaysia.

Ada sistem yang bagus, tetapi terlebih canggih, takut pelanggan tak pandai nak beli atau buat tempahan pulak.

Maka, cari punya cari saya terjumpa satu sistem yang MUDAH!

Nama sistem pun kena dengan kehendak kebanyakkan penguna, nak tau apa nama sistem tu? Minisite Mudah.

Saya dah review, test demo, nampaknya inilah sistem Web Jualan yang Mudah, Cepat dan berkesan!

Klik-klik, isi borang je, siap dah Minisite atau Web Jualan kita. Canggih, Mudah, serius wa cakap lu...

Inilah sistem yang dicari-cari selama ni, akhirnya menjadi kenyataan!

Patutlah selama ni tak jumpa, sebab sistem ni baru diterbitkan pada tahun 2012 ni, tak dilancarkan secara rasmi lagi pun... tetapi dah ramai pengguna menggunakan Sistem Minisite Mudah ni.

Untuk maklumat lanjut, sahabat boleh kunjungi web berkenaan disini:

KLIK SINI

Walaupun masih baru, tak sampai setahun jagungpun lagi sistem ni, tapi ramai yang dah guna, dah rasmikan pun web jualan masing-masing.

So far, nampak respon/testimoni pengguna-pengguna, pelanggan semuanya positif. Otai-otai IM di Malaysia pun dah ramai gunakan rupanya, diam-diam je diorang ni..

Buat duit riban-riban, tak pening kepala nak fikir koding2, design minisite, guna Minisite Mudah ni utk mudahkan uruskan web jualan, tempahan dan pengurusan pelanggan mereka.

Tak ramai lagi yang kongsikan rahsia ni, cari kat forum pun tak banyak lagi yang dok promote Minisite Mudah ni.. diorang nak rahsiakan ke benda baik macam ni? Ntah ler...

So saya kongsikan pada sahabat rahsia yang masih lagi rahsia, orang belum kecoh-kecoh lagi lagi pasal minisite mudah ni, sebelum tokey dia naikkan harga, baik korang dapatkan sekarang...

Tunggu apa lagi? klik sini --> KLIK SINI

Semoga Bermanfaat,

Komisyen anda TIGA PERINGKAT!

Ada RM80 sekarang? Ada.. kalau ada, jangan bazirkan
duit tersebut. Buat modal meniaga online. Caranya,
dapatkan Starter pack Tunetalk Toneexcel. Website
promosi akan diberikan nanti, dengan nama, email,
contact no dan bank akaun juga dipaparkan.

Biz apa? Ini websitenya. http://kakikedai.com

Kita kembangkan perniagaan Tunetalk kita di
Internet. Hanya perlukan RM20 sahaja maintenance
bulanan. Jadikan diri anda expert di dalam
perniagaan Internet dengan perniagaan yang sebenar.
Dengan RM20, bulanan kita boleh mencecah income 4
angka.

Jika berminat, just inform saya. Saya akan beritahu
cara nak dapatkan stater pack Toneexcel ini.

Bagaimana mahu bermula bisnes online?



Saya percaya jika anda belum
lagi memulakan perniagaan internet
sendiri, anda pasti menghadapi
masalah bagaimana untuk memulakannya.

Ok, tips ini ringkas sahaja. Perkara
pertama yang perlu anda fikirkan
sebelum mula ialah mencipta atau
mendapatkan produk sendiri.

Bagaimana dan di manakah produk yang
baik boleh diperolehi?

Ada beberapa cara untuk mendapatkan
produk iaitu:

[1] Beli daripada pemborong dengan harga
murah dan jual di internet

[2] Cipta produk sendiri.

[3] Jual produk orang lain dan dapat komisen

Produk nombor 1 biasanya memerlukan anda
memiliki lesen perniagaan dan modal yang agak tinggi barulah boleh
membeli produk daripada pembekal pada
harga yang murah.

Produk nombor 2 sangat
mudah, contohnya jika anda pandai menjahit
pakaian, ciptalah beberapa design dan
jual di internet pada harga murah. Anda
juga boleh menulis tips dan petua kesihatan,
kewangan, atau apa sahaja dan jadikan
ia sebagai produk ebook anda.

Produk nombor 3 ialah menjadi ejen jualan
atau affiliate.
Sebagai contoh, anda telah mendaftar
sebagai ahli affiliate di laman web
orang lain. Jika anda mempromosikan produk
affiliate anda di blog dan website, anda
akan dibayar untuk setiap jualan yang berjaya
dibuat melalui link affiliate anda.

Ketiga-tiga cara mendapatkan produk
ini boleh membantu anda memulakan
langkah pertama perniagaan internet
anda. Apa yang anda perlu lakukan
sekarang ialah, dapatkan produk anda
untuk dijual di internet!

Semoga tips ini dapat membantu anda
dalam perniagaan internet.